MaiBus Radio

MaiBus Radio
De U
ltieme Muziek Mix

MaiBus Radio

De Ultieme Muziek Mix

Batterij Specialist Hengelo - Kunstgras Twente Enschede - Fietsned Nederland Lievelde - Fysio Berflo Hengelo - Mels Lifestyle Eerbeek -
firework
MaiBus Radio
wenst u één muzikaal 2023!

MaiBus Radio
wenst u één muzikaal 2023!

firework
firework
MaiBus Radio
wenst u één muzikaal 2023!

MaiBus Radio
wenst u één muzikaal 2023!

firework

Over Ons:

In 2022 heeft MaiBus Radio haar uitzendingen gestart via het internet.

Het ontstaan van MaiBus Radio is eigenlijk voortgevloeid uit de dat ik als oprichter eerder veel draaide voor andere radio stations met een karakter die veel op piraten stations te horen was, maar dan wel via de legale kanalen op de kabel en internet!

Na deze geweldige jaren en met de vele ervaring die ik op heb gedaan vond ik het tijd om een radio station neer te zetten die nog meer zich aan kan sluiten op de regio’s Twente en Achterhoek.

Daarom heeft MaiBus Radio zichzelf op een bredere muziek genre ingezet, met wel als toevoeging het plattelandscultuur (Piratencultuur) wat in onze regio niet meer weg te denken is.

Met deze plattelandscultuur dragen we een warm hart toe aan deze regio’s en draaien we daarom ook met name streektaal (Dialect) muziek uit deze regio’s en natuurlijk ook met de artiesten die uit deze regio’s komen!

Maar ook herkenbare muziek hoor je hier voorbij komen uit de jaren ’50, ’60, ’70, ’80 tot en met de betere hits van nu en afgewisseld met een nederpop, een smartlap en ook een vergeten hit.

Ook geven we artiesten een podium om middels interviews op de radio en de “MaiBusSchijf” hun muziek in deze regio’s te promoten.

Kortom met MaiBus Radio willen we dan graag in het midden staan van deze regio’s en hiermee dan ook vlak naast de inwoners te gaan staan om de inwoners zich betrokken te laten voelen in deze regio’s.

 

Ofwel je hoort de regio bij MaiBus Radio!

error: Content is protected !!